Zaalverhuur

Zaalverhuur, een tal van mogelijkheden…

Fidei et Arti is uitermate geschikt voor zowel bedrijven als verenigingen. Onze vijftal zalen zijn zeer geschikt voor:

  • Vergaderingen
  • Cursussen of workshops
  • Repetitieavonden of -middagen
  • Trainingen en teambuilding
  • Conferenties
  • Beurzen
  • Congressen
  • Bedrijfsfeesten, gecombineerd met een theater- of filmvoorstelling

Uw dag(deel) kunt u starten met een welkomstdrankje in onze sfeervolle ingerichte foyer. Vervolgens gaat u voor het formele gedeelte naar één of meerdere zalen. Tussentijds of na afloop kunt u vervolgens genieten van een lekkere lunch of een heerlijke diner.

Rabobank Theaterzaal
De Rabobank Theaterzaal is een prachtige theaterzaal met 230 zitplaatsen, waarvan 134 plaatsen op de telescopische tribune, welke u naar wens wel of niet kunt gebruiken. Indien de tribune ingereden wordt, ontstaat er een vlakke vloer van ruim 200 vierkante meter welke we voor u naar wens kunnen inrichten. Uiteraard beschikt deze theaterzaal over een professionele licht- en geluidsinstallatie en de medewerkers van Fidei et Arti staan klaar om elke presentatie of voorstelling tot een topproductie te maken!

Overige zalen
Voor groepen tot circa 60 personen zijn zaal 2 en 3 heel geschikt. Voor kleinere gezelschappen (tot 15 personen) kunnen wij u zaal 5 aanbieden. Het souterrain leent zich bij uitstek voor het geven van een workshop.

Alle zalen zijn gescheiden door vouwwanden zodat van zaal 2 en 3 én van zaal 4 en 5 een grotere ruimte gemaakt kan worden. Zaal 2 en 3 bieden dan samen plaats voor groepen tot circa 100 personen. Ook voor de zalen geldt dat ze ingericht kunnen worden naar uw wens: stoelen in rijen achter elkaar, tafels met stoelen in theateropstelling of in de vergaderopstelling. Zelf apparatuur meenemen is niet noodzakelijk want, Fidei et Arti heeft voor u een laptop en een beamer met projectiescherm.

Tot slot draagt ons enthousiaste horeca team met plezier bij aan het succes van uw evenement.

Stuur een bericht!

Heeft u een vraag of opmerking, laat het ons weten.

Bereikbaarheid
Fidei et Arti ligt in het centrum van Oudenbosch, naast de basiliek. Oudenbosch is centraal gelegen in West-Brabant en goed bereikbaar vanaf de rijkswegen A17 en A58.Naast en in de directe omgeving van ons centrum zijn gratis parkeerplaatsen. Fidei et Arti ligt op zo’n vijf minuten lopen van het NS station te Oudenbosch. De buslijnen 210 en 610 stoppen bij Fidei et Arti voor de deur op de halte Pastoor Hellemonsstraat. De buslijn 311 stopt op het NS station in Oudenbosch.