Algemene info

Van harte welkom op de website van Fidei et Arti. In ons cultureel centrum kunt u zalen huren voor een seminar, vergadering of conferentie van uw bedrijf of vereniging, maar ook een prachtige theater- of filmvoorstelling bezoeken.

Als uw bedrijf bij ons een ruimte wil per dag(deel) reserveren dan kan dat altijd. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een offerte, gesprek of rondleiding in ons gebouw. Wij zijn te bereiken via reserveringen@fideietarti.nl of telefonisch op 0165-313330.

Bereikbaarheid
Het kantoor is telefonisch bereikbaar op maandag en donderdag van 09.00 tot 13.00 uur. Mocht u vragen hebben, dan zijn wij per mail bereikbaar via info@fideietarti.nl. Kaartjes voor theater of film zijn alleen online te reserveren.

Theater en film
Toegangsbewijzen voor onze film- en theatervoorstellingen kunt u bestellen via onze website, www.fideietarti.nl. Zo bent u, zolang de voorraad strekt, verzekerd van een plaats voor de voorstelling(en) van uw keuze. U ontvangt, na ontvangst van de betaling, het e-ticket in uw mailbox. Natuurlijk is het ook mogelijk om via het bestelformulier toegangsbewijzen te bestellen. U kunt het bestelformulier ophalen aan de balie of bij aanvraag sturen wij het u toe.
Vanaf 2011 staat er in de Rabobank Theaterzaal een nieuwe tribune met luxe, comfortabele stoelen. Zoals u weet daarom een prijsverschil tussen de tribunestoelen en losse stoelen. Wilt u zeker zijn van een tribuneplaats dan is het verstandig te reserveren.

Pauzeconsumptie
Er is bij de meeste voorstellingen een pauzeconsumptie bij de toegangsprijs inbegrepen. Hierdoor kan de wachttijd bij de bar worden teruggebracht. Deze pauzeconsumptie is alleen te gebruiken op de dag van de voorstelling.

Verhinderd ...
Mocht u verhinderd zijn dan kunt u wellicht iemand anders blij maken met uw toegangsbewijs. U kunt maximaal 4 toegangsbewijzen ruilen tot één week voor aanvang van de voorstelling. U kunt dan een andere voorstelling uitzoeken of kiezen voor een theaterbon van Fidei et Arti die een jaar geldig is. Per geruilde kaart wordt €2,50 administratiekosten in rekening gebracht. Bent u verhinderd binnen één week voor aanvang van een voorstelling dan kunnen wij helaas niets meer vergoeden.

Niet storen
Wanneer de voorstelling is begonnen, kunt u niet meer naar binnen. Tijdens de voorstelling moeten mobiele telefoons uitgeschakeld zijn en is het maken van geluid- en video-opnames en foto’s verboden.

Garderobe
Uit veiligheidsoogpunt is het verboden jassen/tassen/paraplu’s etc. mee de zaal in te nemen. Gebruikt u daarvoor de gratis garderobe.